Inkomensverzekeringen

Het inkomen van medewerkers die arbeidsongeschikt zijn, kan er flink op achteruit gaan. U kunt ze inkomenszekerheid bieden door er voor te zorgen dat hun inkomen wordt aangevuld bij arbeidsongeschiktheid. Ook wordt vanuit de verzekeraar hulp geboden om zieke medewerkers zo snel mogelijk weer terug te krijgen op de werkvloer. Een prima secundaire arbeidsvoorwaarde waarmee u zich onderscheidt op de arbeidsmarkt.

Voor uzelf als ondernemer wordt het ook lastig wanneer u arbeidsongeschikt zou raken. Dit heeft vaak grote gevolgen voor uw zakelijk vermogen en privé. Zelfs het voortbestaan van uw onderneming kan op de tocht komen te staan. Voor ondernemers is er vanuit de overheid nl. geen vangnet voor arbeidsongeschiktheid. U zult er dus zelf voor moeten zorgen dat uw inkomen op peil blijft wanneer u tijdelijk of voor langere periode niet in staat bent te werken.

Wij leggen u graag uit voor wie een arbeidsongeschiktheidsverzekering is, wat die in uw situatie kost en welke keuzes er gemaakt kunnen worden bij het afsluiten.